Слов`янська гімназія
Головна сторінка Про гімназію Навчальна діяльність Проектна діяльність Для батьків Для учнів Корисні посилання
Меню
ОГОЛОШЕННЯ

Увага конкурс

Увага! Зміна адреси сайту гімназії

БЕЗОПЛАТНІ ЛІКИ ДЛЯ ВПО

ЗАХИСНИКАМ ТА ЗАХИСНИЦЯМ УКРАЇНИ

 

Додавання коментаря


Музей книги

Музей книги і друкарства України розташований на території Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника. Саме туди і відправилися на екскурсію учні 6-Б класу разом з класним керівником Кулєшовою Любовью Василівною. Але на учнів чекав сюрприз. Батьки замовили не тільки екскурсію, а й два цікавих майстер-класи. Один з виготовлення паперу, а другий з малювання.

Під час екскурсії діти дізналися, що культура книги і книгодрукування в Україні має багату і давню історію. Побачили давні верстати і різні пристосування для виготовлення книг. На експозиції були представленні зразки книг 17-18 століть.

З великим захопленням малювали і виготовляли папір. Екскурсія була цікавою і пізнавальною. Виявляється, дивовижні речі знаходяться поруч з нами - варто тільки озирнутися!

Музей книги

 

Музей книги

 

Музей книги

 

Музей книги

 

Музей книги

 

Музей книги

  НАЗАД>>

Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю Вирівнювання по центру Вирівнювання по правому краю | Вставити смайлик Вставити посиланняВставити захищене посилання | Прихований текст Вставити цитату Перетворити обраний текст із транслітерації в кирилицю

 
© 2009 - 2013 Слов'янська гімназія Титульна сторінка l Форум l Реєстрація l Зв`язок з нами