Слов`янська гімназія
Головна сторінка Про гімназію Навчальна діяльність Проектна діяльність Для батьків Для учнів Корисні посилання
Меню
ОГОЛОШЕННЯ

Увага! Зміна адреси сайту гімназії

БЕЗОПЛАТНІ ЛІКИ ДЛЯ ВПО

ЗАХИСНИКАМ ТА ЗАХИСНИЦЯМ УКРАЇНИ

 

Додавання коментаря


Проєкт «Шкільний офіцер поліції» в дії
Головним завданням проєкту «Шкільний офіцер поліції» є створення безпечного середовища у школі. Воно реалізується через здійснення ефективної профілактики правопорушень серед учнів, застосування відновних практик задля попередження конфліктів і правопорушень.
Луїза Дельгадо регулярно відвідує учнів гімназії та проводять з хлопчиками та дівчатками цікаві та корисні бесіди, про те як себе поводити в різних небезпечних ситуаціях.
17 листопада відбулися зустрічі з учнями початкової та середньої школи. Говорили про основні правила поведінки на дорозі, про основні правила поведінки в умовах небезпеки, 
Окрім цього підліткам вкотре розповіли про шкідливий вплив паління, ризики шкідливої звички для здоров’я. Також роз’яснили дітям, що електронні сигарети чи тютюнові вироби для нагрівання не знижують тютюнову залежність.
Наш шкільний офіцер поліції – Дельгадо Луїза Олексіївна!

Проєкт «Шкільний офіцер поліції» в дії

  НАЗАД>>

Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю Вирівнювання по центру Вирівнювання по правому краю | Вставити смайлик Вставити посиланняВставити захищене посилання | Прихований текст Вставити цитату Перетворити обраний текст із транслітерації в кирилицю

 
© 2009 - 2013 Слов'янська гімназія Титульна сторінка l Форум l Реєстрація l Зв`язок з нами